Ota yhteyttä
Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki
Ota yhteyttä

Vapaat tilat

Esimerkki korkean torniosan pohjakuvasta

Tervetuloa tutustumaan uudistuvan Postitalon tilaratkaisuihin. Tämä historiallinen kiinteistö on muuntautumassa Suomen edustavimmaksi toimisto- ja liiketilakiinteistöksi, yhdistäen menneisyyden charmia ja nykypäivän toimivuutta. Oheisessa kuvassa on esimerkkikerros Postitalon jopa 10-kerroksisesta tornista.

Torniosan uudistetut kerrokset tarjoavat monipuolisia ja muunneltavia tiloja yrityksesi tarpeisiin. Kokonaisuudessaan vuokrattavissa on vielä vajaa 5000 m², josta päällekkäin olevista vapaana olevista 5–9 kerroksista on tarjolla hieman vajaa 4000 m². Keskimääräinen kerroskoko on noin 800 m², josta on mahdollista vuokrata erilaisia toimitiloja alkaen pienemmästä 300 neliön tilasta kokonaisiin kerrosratkaisuihin.

Tilojemme suunnittelussa on otettu huomioon joustavuus, moderni tekniikka ja yrityksesi yksilölliset tarpeet. Vaikka jotkin elementit, kuten katot ja lasiseinätyypit ovat vakioita kaikissa kerroksissa, tarjoamme vuokralaisille mahdollisuuden mukauttaa tilajaottelua neuvotteluhuoneiden, avotilojen, keittiön sijainnin osalta.

UUDISTUMINEN

Ikäisekseen avoimen ja urbaanin Postitalon uudistuminen alkaa torniosasta

Jo vuodesta 1938 kaupungin sykkeessä seisoneen Postitalon torniosa uudistuu tarjoten vuokralaisilleen ensiluokkaisia tiloja keväästä 2025 alkaen. Uudistus kunnioittaa rakennuksen rikasta historiaa samalla kun se tukee modernia työelämää tarjoamalla avaria avotoimistoja, nykyaikaisia tilaratkaisuja ja henkeäsalpaavia näköaloja yli Helsingin kattojen.

Ota yhteyttä tilaratkaisuista