Ota yhteyttä
Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki
Ota yhteyttä

Sijainti

Bussipysäkki
10m

Raitiovaunupysäkki
20m

Metroasema
100m

Rautatieasema
100m

Parkkihalli
kellarissa

Sijainti

Älä kulje Postitalosi ohi – vain yksi rakennus sijaitsee osoitteessa Mannerheiminaukio 1

Postitalon sijainti kaupungin ytimessä palveluineen ja houkutuksineen tekee vuokralaistemme työntekijät ja asiakkaat tyytyväiseksi. Työpaikkaliikenteen kaikki vaihtoehdot autopaikoista asemiin tuovat postitalolaiset aina sutjakkaasti ja kuivin jaloin perille.

Mannerheiminaukiolla sijaitsevan Postitalon naapurissa ovat tunnetut tapahtumapaikat ja keskukset: rautatieasema, Eduskuntatalo, Sanomatalo, Kamppi, Keskustakirjasto Oodi ja Nykytaiteen museo Kiasma. Kehittyvä Töölönlahti tuo alueelle uutta elämää. Oman talon palveluiden lisäksi lyhyen kävelymatkan päässä ovat kaikki ydinkeskustan monipuoliset palvelut. Lähellä ovat niin Sokos, Stockmann, Forum kuin Kampin keskuskin sekä lukuisat lounasravintolat. Kiinteistössä on myös iso päivittäistavarakauppa.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset eri puolille pääkaupunkiseutua. Rautatieasema, Kampin kauko- ja lähiliikenteen bussiterminaalit, Rautatientorin ja Kampin metroasemat sekä useimpien raitiovaunulinjojen pysäkit sijaitsevat Postitalon välittömässä läheisyydessä.